Top

Slaapfeest Woodland

Slaapfeest in een tentenkamp!

Met Slumberparty Woodland geef je een super spannend én onvergetelijk, een slaap- (óf -blijf-de-lekker-hele-nacht-op… sssshhhhtt!!) feestje met je vriendjes of vriendinnetjes in je eigen tentenkamp! Schuif de banken en tafels in je woonkamer aan de kant en zet je kamp op met tentjes, luchtbedjes, dekens en kussens in houthakkersstijl. Verlicht de ruimte tussen de tentjes met lichtslingers. Het kampvuur ontbreekt natuurlijk ook niet! En als je ‘s morgens wakker wordt, kun je samen aan een gezellig picknickontbijt. Een feest waar jullie lang sterke verhalen over kunnen vertellen!

 

€ 225,- per feestje
(+ €50,- borg)

 

Wil je dit slaapfeestje huren?

Reserveer dan snel via de reserveer kalender onderaan deze pagina, óf neem contact met ons op via
M 06 12 06 79 80
E cheryl@popupandparty.nl

Kampvuur

We willen het kampeer gevoel zoveel mogelijk nabootsen. Daar hoort natuurlijk ook een kampvuur bij! Zo kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig rond het kampvuur zitten kletsen of spelletjes doen, terwijl het buiten donker wordt.

Picknick

Als je ‘s morgens wakker wordt, is het feest nog lang niet afgelopen. Er staat namelijk een gezellige picknickmand op je te wachten! In de mand zitten een kleed, bordjes, bekers en bestek. Papa of mama kan deze vullen met lekkere broodjes, fruit en drinken. Maar je kan de mand natuurlijk ook ‘s avonds al gebruiken om pannenkoeken of iets anders lekkers in te serveren!

Verlichting

In het donker is het natuurlijk extra spannend in het tentenkamp. De lichtslingers verlichten het kamp in een fijn sfeertje, en zo kun je samen nog gezellig kletsen, keten en sterke verhalen vertellen, als je ouders allang naar bed zijn! Het kampvuur geeft ook verlichting en vormt daarmee een gezellig middelpunt.

Het Woodland thema

We lieten ons bij dit ‘jongens’ thema inspireren door lumberjacks: stoere houthakkers die het bos in gaan in hun rood geruite overhemden. De stof komt overal terug in het kamp, van de dekentjes tot de servetjes bij het picknicken. Ook vind je in dit thema dieren die je terugziet in het bos, en stukken boomstam met tekeningen erop. Het kampvuur sluit ook helemaal aan bij het buiten kampeergevoel. Is het dromerige thema Dreamland meer iets voor jou? Klik dan door naar deze pagina en lees er meer over!

Reserveer hier

Reserveer via de kalender. Liever persoonlijk reserveren? Mail, bel of WhatsApp dan naar:
M 06 12 06 79 80
E cheryl@popupandparty.nl

 

juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Maak je eigen uitnodigingen!

in de vorm van een papieren tent, met ijsstokjes!

 

Als je een origineel feestje geeft, is het ook leuk om een originele uitnodiging te sturen. We helpen je om deze makkelijk en gratis te maken met deze gratis download met instructies. De uitnodigingen passen heel goed bij onze Woodland Slumberparty!

 

Download hier je gratis uitnodiging!
Cheryl
1 Comment
  • Charrann

    Wat een geweldig feestje was dit! Wij zaten met onze handen in ons haar…. Wat te doen tijdens Corona…?!

    Dit was dé ultieme oplossing! Cheryl, bedankt dat jij dit mogelijk hebt kunnen maken. Ons jongetje had je niet blijer kunnen maken!

    Bedankt voor de top service!! Misschien tot volgend jaar =)

    13/02/2021 at 8:01 pm

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!