Top

Slaapfeest Dreamland

Je eigen slaapfeest in een tentenkamp!

Geef een super spannend én onvergetelijk feestje met onze Slumberparty Dreamland! Een slaap- (óf -blijf-de-lekker-hele-nacht-op… sssshhhhtt!!) feestje met je vriendjes of vriendinnetjes in je eigen tentenkamp! Schuif de banken en tafels in je woonkamer aan de kant en zet je kamp op met 8 tentjes, luchtbedjes, dekens en kussens in mooie pasteltinten met hippe printjes. Verlicht de ruimte tussen de tentjes met lichtslingers. Het kampvuur ontbreekt natuurlijk ook niet! En als je ‘s morgens wakker wordt, kun je samen aan een gezellig picknickontbijt. Een feest waar je nog lang over zult napraten en genieten!

 

€ 225,- per dag
(+ €50,- borg)

 

Wil je dit slaapfeestje huren?

Reserveer dan snel via de reserveer kalender onderaan deze pagina, óf neem contact met ons op via
M 06 12 06 79 80
E  cheryl@popupandparty.nl

Bewaren

Het Dreamland thema

We lieten ons bij dit thema inspireren door indianen en gypsies met een moderne twist: één met de natuur om je heen, rondzwervend om de wereld te ontdekken. We gebruiken stoffen met patronen van tipi’s, totems, pijlen en veren. Ze komen overal terug in het kamp in de dekens en kussens, bij het picknicken… Natuurlijk hebben we dit in stijl gedaan! Het hele kamp is uitgevoerd in pastel en neon tinten. Ook vind je in dit thema dieren die je terugziet in het bos, en stukken boomstam met tekeningen erop. Het kampvuur sluit ook helemaal aan bij het buiten kampeergevoel. Is het stoere Woodland thema meer iets voor jou? Klik dan door naar deze pagina en lees er meer over!

 slumber-dreamland-3

Kampvuur

We willen het kampeer gevoel zoveel mogelijk nabootsen. Daar hoort natuurlijk ook een kampvuur bij! Zo kan je samen met je vriendjes of vriendinnetjes gezellig rond het kampvuur zitten kletsen en bijvoorbeeld een hapje eten als het buiten donker wordt.

 

Picknick

Als je ‘s morgens wakker wordt, is het feest nog lang niet afgelopen. Er staat namelijk een gezellige picknickmand op je te wachten! In de mand zitten een kleed, bordjes, bekers en bestek. Papa of mama kan deze vullen met lekkere broodjes, fruit en drinken.

Verlichting

 

In het donker is het natuurlijk extra spannend in het tentenkamp. De lichtslingers verlichten het kamp in een fijn sfeertje, en zo kun je samen nog gezellig kletsen en sterke verhalen vertellen, als je ouders allang naar bed zijn! Het kampvuur geeft ook verlichting en vormt daarmee een gezellig middelpunt.

Reserveer hier

 

Reserveer via deze kalender. Liever persoonlijk reserveren? Mail, bel of WhatsApp dan naar:
M 06 12 06 79 80
E cheryl@popupandparty.nl

 

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

.

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!