Top

De allerleukste slaapfeestjes!

We helpen graag druk bezette ouders en geven kinderen een droom die werkelijkheid wordt!

 

Het is zover, je kind wil een logeerfeest geven! Het magische gevoel van samen zijn, terwijl het eigenlijk al bedtijd is geweest. Een feestje bouwen terwijl het buiten donker wordt en wakker blijven terwijl je ouders al lang naar bed zijn. Dat kan in stijl! Met onze Slumberparty thema’s verander je je woonkamer in een prachtig tentenkamp met alles erop en eraan.

Wat zit er allemaal in de pakketten?

Onze verhuur pakketten zijn perfect om een compleet slaapfeest te organiseren. Ga je voor een stoer feestje? Kies dan voor ons thema Woodland. Ga je voor hip en cosy? Dan is Dreamland iets voor jou! Beautyland is er één voor echte diva’s. En sinds kort hebben we ook het magische thema Unicornland en stylische Black & White! Alles wat je nodig hebt zit in het pakket

  • 8 tentjes
  • 8 dekentjes en kussens met thema beddengoed
  • 8 (lucht) bedden
  • 1 picknickmand/kistje met servies en picknickkleed
  • Aan het thema aangepaste decoratie. Elk thema heeft zijn eigen eyecatchers!
  • Sfeerverlichting

Welk thema ook bij je past, het wordt een feestje om nooit meer te vergeten!

Woodland Slumberparty
Dreamland Slumberparty
Beautyland Slumberparty
Unicorn Slumberparty
Wildland Slumberparty

Buiten tipitent

Naast de indoor tenten hebben wij ook een grote tipitent beschikbaar! Deze prachtige tent biedt ruimte aan 6 tot maximaal 8 kinderen. Het thema wordt helemaal uitgevoerd in Safaristijl, waardoor je het gevoel hebt midden in de jungle te kamperen. Een spannende buitenervaring voor de kids, maar tegelijkertijd veilig in je eigen achtertuin!

Unicorn Miniparty

Voor de kleintjes die nog niet toe zijn aan een slaapfeest, hebben wij naast de Slumberparties ook een Unicorn Miniparty! Een box vol spelletjes, verkleedspullen, stokpaardjes en decoratie.

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!