Top

Slumberparty Discoland

Swing, sleep, repeat!

Houdt jij ook zo ontzettend van zingen en dansen? Met ons Slumberparty thema Discoland verander je de woonkamer een echte disco! Schuif alles aan de kant, ze de tentjes op en maak in het midden ruimte voor een dansvloertje waar je kan zingen en dansen met je vriendjes en vriendinnetjes. Met verschillende soorten discolampen creëer je in no-time speciale lichteffecten op de muren. De blacklight lamp zorgt ervoor dat witte en neonkleurige objecten licht lijken te geven!

Speel voor DJ met de iDance Partybox All-in-One Bluetooth Speaker. Deze kun je via Bluetooth aansluiten op je telefoon of computer, om zo je favoriete muziek af te spelen. Met deze Partybox kun je zelfs ook via de microfoon meezingen! De Partybox is voorzien van ingebouwde discolampen, die steeds kleur veranderen. Dit geeft een supergaaf effect!

Slaaptentjes

De 8 indoor slaaptentjes komen inclusief luchtbedjes en beddengoed dat perfect past bij het Discothema. afwisselend hebben ze een print van zwart witte strepen en muziekprints. Tussen de tentjes kun je slingers hangen in de vorm van kleine discobollen. Verder kun je de ruimte aankleden met sierkussens. Als je de ruimte hebt versierd, is het tijd om jezelf cool te maken! Met disco shutter brillen, neonkleurige hoedjes en lichtgevende petjes maken jullie de blits op het feestje!

Als jij en je vriendjes moe worden kun je lekker in je tent gaan liggen en een filmpje kijken of lekker kletsen. En als jullie ‘s morgens weer wakker wordt, kunnen jullie aan het ontbijt met de picknickmand. Deze bevat bekers, borden en een tafelkleed. Dit is het swingendste en coolste feestje van Pop Up & Party, jij en je vriendjes zullen deze belevenis nooit meer vergeten!

 

€ 225,- per dag
(+ €50,- borg)

iDance Party Box Bluetooth Partyspeaker

 

Geen goed discofeestje zonder muziek en dat is heel goed geregeld bij jouw Partyland Slumberparty. Bij je slaapfeest zit een Portable Bluetooth Speaker met ingebouwde disco verlichting en fantastisch geluid. Wij zijn er erg fan van!

De iDance XD15 MK2 is wat je noemt een “Portable All-in-One 100 Watts Party System” met zijn gewicht van 5 kilo en 2 handvatten is hij nog wel mobiel, maar heeft hij wel erg veel power aan boord, waarmee een krachtig en vol geluid geproduceerd wordt. En wanneer we het over een vol en krachtig geluid hebben dan praten we over een maximaal vermogen van maar liefst 100 Watt! En je hoeft niet bang te zijn voor een dof basgeluid, want voor de lage tonen heeft deze kanjer 2x een 5,25″ subwoofers aan boord, dus hij heeft meer dan genoeg power om een flink feest te kunnen geven. En een feestje geven doet deze topper niet alleen met een extreme sound, want hij heeft ook nog een partyverlichting ingebouwd zitten bij de woofers!

Je sluit de speaker eenvouwdig via Bluetooth aan op je telefoon of computer. Maar deze speaker doet meer dan muziek afspelen. Ben je meer in de stemming om zelf te zingen? Ook daar is aan gedacht, want de speaker is speciaal voor de karaoke fans voorzien van een microfoon input die je zowel met als zonder echo functie kunt gebruiken.

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Maak je eigen disco uitnodingen in stijl!

Bij ons discofeestje hoort natuurlijk een uitnodiging! Download en print onze gratis uitnodigingen en maak een V.I.P. kaart voor ze! Via deze link vindt je de PDF en instructies om je eigen uitnodigingen te maken. Veel plezier!

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!