Top

Veelgestelde vragen

Bezorgen en ophalen

Huurtijd

V Zit bezorgen bij de huurprijs inbegrepen?

A Nee, bij de huurprijs zitten geen bezorgkosten inbegrepen. Standaard wordt het pakket door de huurder bij ons opgehaald en geretourneerd.

 

 

V Kan het pakket bij mij bezorgd en geretourneerd worden?

A Dit is helaas niet mogelijk. In verband met de hoeveelheid feestjes die we elke week uitleveren zijn wij niet in de gelegenheid pakketten te bezorgen of ophalen.

V Geldt de huurprijs voor 1 nacht?

A De huurprijs geldt niet per nacht, maar per afgesproken ophaal- en retourdatum. Wij leggen hiervoor onze agenda met die van jou samen, om zo tot een goede afspraak te komen. Uitgangspunt hierbij is dat het pakket voor slechts één feestje wordt gebruikt.

 

 

V Hoe lang heb ik het pakket in mijn bezit?

A Afhankelijk van de datum van het feestje wordt in overleg een ophaaldatum en een retourdatum afgesproken. We proberen hierbij zoveel rekening te houden met je wensen en passen dit in tussen andere huurafspraken. Het kan zijn dat je de Slumberparty al een paar dagen eerder in huis hebt. Als het feestje van je keuze de dag ervoor ook al verhuurd is, plannen wij dit zo goed mogelijk in zodat iedereen de tijd krijgt zijn feestje weer af- of op te bouwen.

Het pakket

Prijzen

V Wat zit er allemaal in het pakket?

A Alle pakketten zijn geschikt voor 8 kindjes in totaal. het bevat tentjes, luchtbedjes met pomp, op het thema aangepast beddengoed, picknickspullen en sfeerverlichting. Verder zitten er per thema allerlei accessoires bij om het feestje helemaal aan te kleden. Super compleet dus. Het enige wat de kinderen mee hoeven te nemen zijn hun pyjama’s, tandenborstels en een goed humeur. Het beddengoed hoeft je niet te wassen te strijken bij retour. Dat doen wij :-).

 

 

V Wat zijn de afmetingen van de tentjes?

A De tentjes zijn 123 x 107 x 106 cm. Daarin worden luchtbedjes geplaatst van 76 x 191 x22 cm. Per tentje heb je dus ongeveer 130 x 200 cm nodig. Je kunt ze in een rondje opstellen, of per 3 tegenover elkaar of in een rijtje als je woning smal is.

 

 

V Kan ik voor minder kinderen een partijtje huren, en krijg ik dan korting?

A Uiteraard kun je voor minder kindjes het pakket huren, maar de prijs blijft hetzelfde.

V Wat kost een slaapfeestje?

A De huurprijs van de thema’s bedraagt

 

Woodland €225,- + 50,- borg.
Dreamland €225,– + 50,- borg.
Beautyland €225,- + 50,- borg.
Unicornland €225,- + 50,- borg.
Wildland €250,- + 50,- borg.
Discoland €225,- + 50,- borg.

 

Huurprijzen variëren vanwege de kostbaarheid van de pakketinhoud. De borg krijg je uiteraard bij nette en complete inlevering van het pakket terug.

 

 

V Hoe kan ik betalen?

A De huurprijs en borg kunnen worden voldaan via bankoverschrijving. Vermeld hierbij je referentienummer (krijg je bij de bevestiging van de reservering), zo kunnen wij dit makkelijk controleren. Het bedrag dient minimaal 5 dagen voor de verhuurdatum op de rekening te staan.

 

 

V Waarvoor betaal ik borg?

A Onderdelen van het pakket kunnen stukgaan. Schade die ontstaat door normale slijtage, komen natuurlijk niet voor jouw rekening. Indien er echter schade of vermissing ontstaat doordat onzorgvuldig met het materiaal wordt omgegaan, dan zijn we genoodzaakt borg in te houden om de materialen te kunnen repareren of vervangen. Bij nette en complete inlevering van het pakket ontvang je de borg binnen 2 dagen na aflevering terug.

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!