Top

Unicorn stokpaard om zelf te maken

Voor creatieve eenhoorn fans

Voor de Magical Unicorn Partybox was ik vastbesloten een aantal mooie eenhoorn stokpaardjes te maken. Je ziet het toch al helemaal voor je: acht schattige meisjes in hun tutu, die vrolijk een ritje maken op hun eigen eenhoorntjes! Het enige wat ik nog nodig had, was natuurlijk een mooi patroon. Ik zocht me suf, maar vond geen stokpaard DIY waar ik helemaal warm van werd. In Pop Up & Party taal betekent dat: zelf aan de slag! We willen dit moois natuurlijk niet helemaal voor onszelf houden, en dus vind je hieronder het patroon om gratis te downloaden.

 

eenhoorn-stokpaard

 

Download gratis patroon en werkbeschrijving

Deze vrolijke vriendjes zijn perfect om weg te geven aan een kleine prinses, of leuk als cadeautje op een verjaardag. En we delen het graag met jou! Download hieronder je eigen gratis patroon. Daar vind je ook de werkbeschrijving. Print de patroonbladen uit op ware grootte en volg de instructies. We hebben in ons patroon precies aangegeven welke stoffen en garens we gebruikt hebben, maar je kunt natuurlijk ook je eigen draai geven aan dit ontwerp! We zijn heel benieuwd naar jullie creaties. Deel je eigen eenhoorn op onze facebook pagina!

 

unicorn stokpaard diy (4099 downloads)

 

eenhoorn-stokpaard-patroon

 

Kant en klaar Magical Unicorn feestje

 

Ben je niet zo creatief en wil je liever zonder gedoe op je eenhoorn stokpaardje springen? Dat kan natuurlijk ook! Huur dan de Magical Unicorns Partybox en haal in één klap het magische feestje in huis! Naast de stokpaardjes krijg je natuurlijk veel meer om je feest compleet te maken. Bijvoorbeeld regenboog tutu’s, haarbandjes, tafelaankleding, spelletjes en decoratie. Klik hier voor alle informatie over de Magical Unicorns Party.

 

 

unicorn-stokpaard-

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!