Top

Maak je eigen donut zwembad!

Mijn dochter Sophie was jarig, dus moest er natuurlijk een creatieve traktatie bedacht worden om op school uit te delen. Sophie is gek op koek en andere zoetigheid, en donuts stonden hoog op haar verlanglijstje! Verder is ze gek op zwemmen en zit op waterpolo. Genoeg reden dus, om een berg mini-donuts om te toveren tot zwembandjes en een groot zwembad vol drijvende kindertjes te maken. Ik maakte verschillende jongens- en meisjespoppetjes, waarvan elk poppetje een beetje anders is. Zo lijkt er altijd wel eentje op een kindje uit de klas! Het was een groot succes en de kids hebben genoten van de donuts.

 

Maak zelf ook zo’n donut zwembad!

Natuurlijk houden we deze minidonut-toppers niet voor onszelf, maar kun je nu zelf ook zo’n gezellig zwembad maken om uit te delen op school. Download de gratis PDF, print het uit op dik papier en knip ze uit langs de grijze rand. Steek de toppers in het gat van de donut. Klaar is je traktatie!

 

Download je gratis donut toppers!

 

Nóg mooier maken

Je kunt je traktatie zelf nóg leuker maken door de bodem van je uitdeeldoos te beplakken met blauw papier, zodat het lijkt op water. Of door de doos te versieren met mini vlaggetjes! Heb je je traktatie af? Dan zijn we heel benieuwd naar het resultaat!

 

Veel traktatieplezier!

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!