Top

Extra’s

Popcornmachine

Met het huren van dit kleine model popcornmachine kun je je feestje toegevoegde waarde geven. Kinderen zullen het geweldig vinden! Ze vinden het ook erg leuk om hun eigen popcorn te maken. Je kunt bij het huren van de popcornmachine kiezen voor 25 porties zoete of zoute popcorn. Zoet is vaker geliefd bij kinderen, en zout bij de volwassenen. Het is een heerlijke snack voor de kinderen, die ook niet zoveel calorieën bevatten.

 

Je kan de maïs makkelijk in de popcorn maker gooien en binnen een mum van tijd, stroomt de popcorn rijkelijk uit de machine. En zeg nou zelf, niets is lekkerder dan verse, zelfgemaakte popcorn! Uiteraard kan je ook zelf experimenteren met smaken en kleuren, door aan de popcorn allerlei heerlijke smaken toe te voegen. De popcornmachine is niet alleen goed om popcorn mee te maken, het ziet er ook ontzettend feestelijk uit. Iedereen die je huis binnenkomt, zal meteen naar de popcornmachine lopen. De machine wordt verhuurd inclusief 25 porties zoete of zoute popcorn. In één keer klaar dus!

 

Tafelmodel popcornmachine, 40 cm hoog in gave retrostijl

€10,- (incl. btw)
Per dag

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Suikerspinmachine

 

Met deze suikerspinmachine voor thuis wordt elk feestje een succes! Voor je het weet maak jij voor al je vrienden en vriendinnen de lekkerste én mooiste suikerspinnen. Met verschillende kleuren en smaken suiker kan je eindeloos variëren. Kies voor roze, blauw, geel of oranje! De suikerspinmachine is te huur inclusief 25 porties suikerspinsuiker en stokjes.

 

Tafelmodel suikerspinmachine, 26 cm breed, 35 hoog

 

€10,- (incl. btw)
Per dag

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!