Top

Over mij

 

 

 

Hallo en welkom bij Pop Up & Party!

 

Ik ben Cheryl, ik woon in ’s-Gravenzande (Zuid-Holland), ben getrouwd én een zeer trotse moeder van 3 dochters. Als geen ander weet ik hoe lastig en stressvol het voor ouders kan zijn wéér iets nieuws te verzinnen voor een verjaardagsfeest, kinderfeest of andere feestelijke gelegenheid. Daar biedt Pop Up & Party een zeer goede uitkomst om een uniek, compleet en onvergetelijk feestje te geven, volledig verzorgd! In hippe, originele thema’s, compleet uitgewerkt. Je hoeft zelf niets meer voor te bereiden! Je hoeft het alleen in huis te halen, en na afloop heb je er geen troep van! Klinkt fantastisch toch? De kinderen zullen er nog lang aan terugdenken, en daar doen we het als ouders toch voor!!!

 

Vol enthousiasme heb ik in 2019 het stokje van Ratna en Anne overgenomen, nadat zij hebben besloten iets anders te gaan doen. Hiermee is Pop Up & Party van Nieuwegein verhuisd naar ’s-Gravenzande! Naast de fantastisch leuke thema’s die al bestonden, heb ik nieuwe thema’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en jonge tieners. Hiervan zijn een aantal al ingevoerd. Binnenkort kunt u deze terugvinden tussen de andere thema’s.

 

Het allerleukst aan Pop Up & Party vind ik de blije snoetjes te zien van de kinderen die verrast worden met een feestje, of die zelf een feestje hebben uitgekozen. En dan de reacties van de vriendjes en vriendinnetjes die op het feestje mogen komen… en dan heb ik het nog niet gehad over de ouders van de gasten, die het liefst ook ‘blijven slapen’, hihi..

 

Een slaapfeestje is super leuk als verjaardagsfeest, maar nét zo leuk als het ‘gewoon’ een keer kan of om samen te organiseren voor het sportteam van de kinderen. Mogelijkheden zat! Ik denk graag met je mee.

 

Hopelijk tot ziens bij Pop Up & Party!

 

Liefs, Cheryl

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!