Top

Media

Wie zijn wij

Wij zijn Pop Up & Party! Een jonge onderneming die met veel ambitie en enthousiasme gerund wordt. Sinds 2017 hebben wij het succesvolle concept ‘Kinder Slumberparty’s’ ontwikkeld. Om ons concept zo optimaal mogelijk te maken, gaan wij graag samenwerking aan met andere enthousiaste ondernemingen. Wij zoeken partners die aansluiten bij ons concept en waarmee we een toegevoegde waarde voor elkaar kunnen betekenen.

 

Uniek concept

Als enige in de Benelux bieden wij deze speciale Slumberparty’s aan. Hiermee creëren klanten in een handomdraai een uniek slaapfeest in de vorm van een indoor kamp. De Slumberparty’s worden in aantrekkelijke boxen en tassen bij de klant afgeleverd. In deze boxen zitten tentjes, beddengoed, matrassen, decoratie materiaal & verlichting en alle andere benodigdheden voor een succesvol feestje. Door middel van een uitgebreide handleiding is het opzetten van het tentje een eitje!

 

Populair

Met de verhuur van de Slumberparty pakketten heeft onze populariteit een enorme vlucht genomen. Wat we terug krijgen vanuit de verhuurde Slumberparty’s is alleen maar lof. Veel klanten vragen waar het materiaal vandaan komt. Door de echte “Feel” ervaring en een real live showroom waar het materiaal tastbaar is en ook daadwerkelijk in huis staat, worden onze klanten enthousiast. Momenteel zijn we erg druk met het opzetten van nieuwe thema’s. Daarnaast zullen we in het voorjaar 2018 onze special “Outland” launchen. Een speciaal ingerichte grote tipitent voor een buiten avontuur. Aangekleed met led-fakkels, vuurkorf, BBQ en nog veel meer. Alles zit erin.

 

Real live showroom voor bedrijven

Wij zijn begonnen door alle materialen voor de pakketten zelf te maken, maar wij denken dat dit een waardevolle showroom kan zijn voor eventuele samenwerkingspartner. De klant kan het product écht in zijn/haar eigen huis zien, voelen, ervaren en wordt op die manier geënthousiasmeerd. Heb je een onderneming die perfect bij ons concept aansluit en zie je graag je producten bij onze slumberparty? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor een samenwerking!

 

Media samenwerking

Ons succesvolle concept wordt steeds meer en groter opgepakt door de media. We zijn actief op het gebied van blogs en online magazines. Door de nieuwe mediasamenwerkingen gaan we naar 300.000 viewers p.m. Daar is Facebook en andere Social Media nog niet bij gerekend. Wij zijn na een aanlooptijd van focus op de ontwikkeling van het product, heel druk met het ontwikkelen van samenwerking met bloggers en online magazines. Zie je een samenwerking met ons helemaal zitten? We komen ook graag in contact met jou!

 

Interesse in een samenwerking? Neem contact op met sales@popupandparty.nl

mamablogger.nl

In december 2017 schreef mamablogger.nl een artikel over Pop Up & Party

mamsatwork.nl

In januari 2018 testte mamsatwork.nl ons tentenkamp

Cheryl
No Comments

Post a Comment

Feestje in je inbox!

Kom erbij!